Wit Deluxe - Wine in tubew
Wit Deluxe - Portvin In Tube
Portvin In Tube - 3 fantastiske portvine fra Butler Nephew & Co
 
10 years old white Port
Denne meget elegante white port, er fremstillet af specielt udvalgte og håndplukkede "hvide" druer. Butler & Nephews 10 years white port har en kompleks og intens aroma af tørret frugt, honning og hints af gamle portvins tønder. Den er rund og fyldig og i perfekt balance med en rig, frisk og elegant finish. Farven er imponerende, nærmest lys rav med gyldne skygger.

Finest Reserve Tawny
Finest Reserve er den yngste tawny port fra Nephew Butler & Co, på trods af dette har den lagret I gennemsnit 7 år på egefade, hvilket giver den en perfekt balance mellem ung friskhed og velvoksen modenhed.

Mørk flot tawny-farve, medium sweet og med en aroma fyldt med moden blomme, kirsebær og hints af chokolade. En absolut kvalitets portvin, blød og velafbalanceret, med en delikat og vedvarende finish. Perfekt til desserter, apperitif, og stærk ost. Bør nydes mellem 6-8 grader.

20 years old Tawny Port
- Har vundet guldmedalje ved "Monte Selection" i Brüssel.
Fremragende balance mellem fyldige og modne bær og de fine toner af tørret frugt, figen og hints af vanillie. Silkeblød fremtoning, man kan smage den friske frugt omgivet af mere komplekse noter, der er opnået gennem de mange år på egefade.

Butler Nephew & Co 20 years old tawny port, er ekstremt velegnet til kage, is, chokolade og frugt desserter. Kan nydes let afkølet som apperitif.

Copyright © 2020 Wit Deluxe ApS - Design by ART-FOCUS

Wit Deluxe ApS
Hornsherredvej 419b
4070 Kirke Hyllinge

 


Mobil: (+45) 2533 4505
Mail: info@wit-deluxe.dk